Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2013 15:50 - Журналя
Автор: christof Категория: Други   
Прочетен: 10155 Коментари: 29 Гласове:
23

Последна промяна: 28.04.2021 19:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
           Журналя - каква грозна дума само!

           Отдавна е ясно, че в България истинска журналистика няма. В България има просто едни хора, завършили журналистика, които работят из някакви медии (печатни, електронни и т.н.) и получават пари, за да възхваляват този и да оплюват онзи, според повелята на партията, медията и шефа. В това вероятно няма нищо кой знае колко чудно и нелогично - все пак, както казват, "интереса клати феса". На феса ще се спрем малко по-нататък, ’щото той интересът си е ясен.
           Въпреки че, както споменах, всичко това има разумно обяснение, остава една неприятна горчилка от целия фарс, от цялата тази журналистическа клоунада и курвалък, на които сме свидетели. Явно няма рецепта това да се оправи, та най-сетне да станем свидетели на обективна журналистика, а аз пък най-малко бих могъл да съм човекът, който да намери решение на проблема. Аз съм груб и циничен простак, когото нито една "нормална" медия няма да търпи и пет минути, а гилдията на журналята най-вероятно би ме линчувала публично.
           Затова аз предпочитам да си блогърствам и то - най-вече да чета, защото блоговете, въпреки тоновете скрап и комплексарски бръщолевения на психически увредени хора из тях, май останаха единствените медийни пространства, където можеш все още да срещнеш обективна журналистика. Тъжното е, че тази обективност е следствие от анонимността. Когато хлябът ти не е застрашен от това, което пишеш, ти просто... си пишеш за нещата, които мислиш. Логично.
           Но да оставим блоговете и се върнем към традиционната журналистика.

           Журналя.

            Както споменах в началото, това е една много грозна, но пък гениална дума. Вероятно този, който я е измислил, наистина е бил гений. Тя съдържа в себе си всичко, което човек може да каже за съвременната българска журналистическа гилдия - една армия от проститутки, обслужващи лизачи и нагаждачи към силните на деня.
           Как само звучи - Ж У Р Н А Л Я.
           С ударение на "Я".
           Някак мазно, хлъзгаво, лигаво. Сополиво едно такова. И, в същото време - хищно, заплашително, непредвидимо.
           Когато чуя думата "журналя" си представям една дълга опашка от чисто голи хора, всеки хванал с едната ръка микрофон или диктофон, а с другата - гениталиите на съседа си, взаимно мастурбиращи се, зяпнали нагоре в очакване на Заветното Интервю - досущ като едно огромно, мазно, хлъзгаво влечуго, дебнещо плячката си. 
           Неприятна асоциация, но е така.
           Да ме извиняват всички ония, които се мислят за обективни и независими журналисти, но бих искал да задам един въпрос, който от доста време, така да се каже, напира в мен и не ми дава покой.

           Така.

           Преди десетина дни цяла България стана свидетел на една изключително грозна сцена. Един побеснял, психически неуравновесен политик и свитата му от побеснели и психически неуравновесени съпартийци нападнаха брутално един журналист и то - пред сградата, където се коват законите на Тази Държава - а именно, Народното събрание. В продължение на повече от десет минути Тази Държава стана свидетел на простащина и агресия, характерна много повече за футболните агитки и друсаните лайненца в тях, отколкото за група народни представители, каквото и да означава това. Впоследствие агресията и простащината на тия побеснели диваци се пренесе и към горкия полицай, който пък бе дошъл да си свърши работата, но впоследствие се оказа, че това не му било работата, според въпросния побеснял, психически неуравновесен политик.

           Но да се върнем към журналиста, от когото тръгна всичко това.

           Нека се абстрахираме от факта що за телевизия е СКАТ, що за хора работят в нея и т.н. Каквато и телевизия да е, каквито и хора да работят в нея, СКАТ вече сума години е на медийния пазар, гледаема е и съм убеден, че тези, които най-много я плюят, всъщност най-много я гледат. Просто, защото са долни лицемери. При всички положения СКАТ е фактор на българския медиен пазар, колкото и да не им се иска на доста хора.
           В случая изобщо не става въпрос за телевизията СКАТ обаче. Става въпрос за журналист, който беше нападнат и публично поруган, докато си вършеше работата, а нито една друга медия, дори нито един негов колега, не излязоха с някакво становище по този уникално грозен и противоречащ на всички демократични норми казус. Никой от така наречената журналистическа гилдия не излезе в защита на своя колега, нямаше нито едно протестно писмо, да не говорим за сезиране на прокуратура и така нататък. Защото, забележете, агресията и публичното унижение не бяха извършени от някакви случайни лумпенчета и привърженици на Атака, а от самия лидер на тази политическа сила. А това си е за Прокуратура, откъдето и да го погледнеш.
           Във всяка една нормална Държава политик, който си позволи да направи нещо подобно, е дотук.
           Край с него.
           Обществото просто ще го разпъне на кръст.
           Забележете, че не говоря за журналистите, а за Обществото като цяло. А какво го очаква от страна на колегите на унижения журналист - просто му е бедна фантазията.

           Та, въпросът ми е - къде бяхте вие, господа и дами журналисти? Защо не защитихте вашия колега? Нали все тръбите, че в България редовно се нарушавала Свободата на Словото? Това, според вас, какво беше?
           Таратор?
           Супа-топчета?
           Шкембе-чорба?
           Или нарушаване на Свободата на Словото? Какъв по-брутален пример за нарушаване Свободата на Словото от този? Да не би да очаквахте да го пребият, та чак тогава да реагирате?

           Те май станаха доста въпроси.
            Не че очаквам някой да ми отговори на който и да е от тях. Знам, че и тук, в този сайт, има журналисти, но не храня особени надежди, че ще бъдат отговорени въпросите ми.
            В България нещата винаги са били такива - два-три дни аху-иху и на третия ден - тихо! Нормално - все пак точно българите са измислили поговорката: "Всяко чудо за три дни."
           И докато за Обществото все пак има някакво оправдание да не реагира (незаинтересован, беден народ, концентриран в оцеляването си и дъра-бъра), то за журналистическата гилдия няма абсолютно никакво оправдание, че не взе отношение по случая. 
           Защо ли?
           Отговорът е прост.
           Започна Новото Ориентиране.
           Задухаха други ветрове - едни Червено-Кафяви такива, едни Руско-Турско-Националсоциалистически и Журналята се наредиха на опашката. Следвайки острия завой на Бареков, всички сложиха лигавниците, стиснаха силно приборите за хранене и започнаха да чакат с таблите в ръце Кокала, Който Ще Падне Отгоре.

           Трябва да се яде, мамка му!

           Както казваше един мой познат: "Ако не беше това ядене три пъти на ден, хич нямаше да работя, дамуйба майката!"

           Ама - нъцки!

           Трябва да се яде, мамка му!

           Трябва да се яде.
           
           



Гласувай:
23



1. анонимен - Нямаше
02.06.2013 16:06
медия, която да не отрази подобаващо този случай.
Да, медиите ни далеч не са образец на това, което са френските или американските медии, имат много трески за дялане, но тук не си прав - даже смятам, че този случай беше преекспониран.
цитирай
2. christof - angpiskova
02.06.2013 17:24
ти си журналист и би трябвало да правиш разлика между "отразяване" на случая и "подобаваща реакция" на случая. Естествено, че всички медии го отразихте този случай - то оставаше и да не го отразите.
Но аз пак питам - защо вие, журналистите, позволихте на Волен Сидеров да продължи да бъде депутат? И не само да бъде депутат, ами и да бъде политически фактор, без помощта на когото нямаше да може да се сформира настоящото правителство на България. Питам, Пискова - защо този очевидно умствено увреден човек продължи да бъде политик, вместо да го разкъсате на парчета и да му съсипете политическата кариера, КАКТО БИ ТРЯБВАЛО ДА СТАНЕ?
Как, например, Българското Национално Радио реагира на това явно посегателство върху Свободата на Словото? Или какво тук значи някакъв си журналист от смешната телевизия СКАТ? Те и без това не се долюбват с АТАКА. Ами ако се бе случило с журналист от БНР? Ами ако се беше случило с теб, Пискова? Тогава какво правим? А? Мислиш ли, че психично болен човек като Сидеров ще подбира пред кого да се прави на мъж? Мислиш ли, че ако беше ти на мястото на онзи нещастник от СКАТ, нямаше да те притиснат до стената ония озверели дебили и да те унижават пред цяла България без изобщо да им пука коя си, каква си и дали си там, защото си вършиш работата?
Отговори ми на тези въпроси аргументирано и УБЕДИТЕЛНО!!! Чак тогава може и да си променя мнението, че в България няма журналисти, а само журналя.

Вие, Пискова, вие го направихте политик този шизофреник Сидеров. Вие, медиите и цялата ви гилдия сте виновни за това. А сега ми се измъквате мазно и хлъзгаво като голи охлюви и хленчите, че сте "отразили подобаващо този случай" и че "този случай беше преекспониран".
Хич даже не беше преекспониран този случай, Пискова. Във всяка нормална държава този случай така щяха да го преекспонират, че на хайдут Сидер щеше да му се завие свят от преекспониране.
Ама тук - а бе, майната му!
Трябва да се яде, мамка му!
Трябва да се яде.
цитирай
3. jeremy231 - Бушмилс, вече ще съгласувам идеите си с таба. Не може така! Срамота! :-))))))))
02.06.2013 17:46
За същото мислех да напиша пост. Ама сега, няма. Взе ми залъка от устата, изсърба ми чорбЪта и прочее. Аз и друго ще кажа. Вчера Мая Манолова излъга. Добревски бил изкуствовед, с всичката и присъща патологична експресивност. Оказа се, че зам. предс. на Нар. събрание не знае английски / това е допустимо/, но че и греши в превода и най-лошото, пуща в ефир непроверена, а както се и оказа, лъжлива информация. И нищо. журналята си траят, естествено.

Сега, не знам дали аз съм я измислил думата "журналя", но не я бях срещал преди да я пусна в обръщение. А това беше много отдавна.
цитирай
4. jeremy231 - С Анджи спорим отдавна за журналята.
02.06.2013 17:53
Аз съм се прицелил във Волгин, че е умен и добър манипулатор. Но точно той събу гащите на всичките журналя, като се извини. Бил давал думата и пробутвал разни представители на платени неправителствените организации. Извини се човека, как да не му простиш. Ще му простя, че научи последен това, което всички знаем от години. Ще му простя, че години наред ни облъчваше с невярна информация. Ние сме добри, прощаваме и заплатат ще му оставим, нищо че е от нашия джоб. Нека трупа опит момчето. Нека се учи. Нека си кани гости от списъка на "тези, които трябва да коментират". После пак ще се извини, че не знаел. :-)))))))))) И така, до края на света.
цитирай
5. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
02.06.2013 18:41

Двете страни прекалиха.

Сидеров доказа, че болестта му се влошава, а журналистът на няколко пъти извика "Защо ме удряте", но хващане за ръката не е удряне.

Двете еднакво ме дразнят.

цитирай
6. анонимен - Жоро,
02.06.2013 20:39
Няма медия, която така да бие по Сидеров, както го прави БНР!
Волгин го разсипа в няколко предавания, после стана и скандала, когато искаше да уволнява Янкулова. Реакцията ни беше подобаваща. Помниш ли въпроса на една следизборна пресконференция към него: "От кога не сте били на психиатър"? Е, зададе го бивш колега. Е, аз не бих питала по този начин, но съм го съсипвала в коментар.
За другото не искам да пиша тук, пратих ти нещо на лични. Поздрави!
цитирай
7. jeremy231 - Анджи, бориш се за честта на пагона
02.06.2013 21:40
Ставам рано, такава ми е работата. Пускам първа програма, две журналета" ми четат вестници издавани от тоя и оня. Частници и това е нещо като реклама, ама в други случаи се реве до небесата, че няма да се каже къде, щото било реклама. Минавам да частен канал, други две журналета ми четат същите вестници. Какво значи това? Че журналната гилдия и самите медии са безпомощни в търсене и представяне на информация. Хеле пък за коментар, хич и не питам. Ако скалъпят нещо свое, то е ... недостатъчно. Но за това пък викат хора от "списъка", за да обяснят гледната точка на съответната партия или олигарх, но от свое име.
Анджи, Кольо Колев беше автор на PR стратегията на БСП, а Румяна Буруджиева е ръководител на пак нещо изборно на БСП. 2 месеца ни ги пробутваха, единия за социолог, другата, за политолог. И двамата промиваха мозъци в интерес на БСП. И то по държавни медии. Не само, че е конфликт на интереси, ами и държавни медии спонсорираха кампанията на БСП, като не им взимаха пари за реклама. Особено на Червен Кольо.
цитирай
8. анонимен - Ставам рано, такава ми е работата. ...
02.06.2013 22:29
jeremy231 написа:
Ставам рано, такава ми е работата. Пускам първа програма, две журналета" ми четат вестници издавани от тоя и оня. Частници и това е нещо като реклама, ама в други случаи се реве до небесата, че няма да се каже къде, щото било реклама. Минавам да частен канал, други две журналета ми четат същите вестници. Какво значи това? Че журналната гилдия и самите медии са безпомощни в търсене и представяне на информация. Хеле пък за коментар, хич и не питам. Ако скалъпят нещо свое, то е ... недостатъчно. Но за това пък викат хора от "списъка", за да обяснят гледната точка на съответната партия или олигарх, но от свое име.
Анджи, Кольо Колев беше автор на PR стратегията на БСП, а Румяна Буруджиева е ръководител на пак нещо изборно на БСП. 2 месеца ни ги пробутваха, единия за социолог, другата, за политолог. И двамата промиваха мозъци в интерес на БСП. И то по държавни медии. Не само, че е конфликт на интереси, ами и държавни медии спонсорираха кампанията на БСП, като не им взимаха пари за реклама. Особено на Червен Кольо.

Е, Сава, вестници четат навсякъде - и във френските радиа, например. Колкото до това, че липсват разработките - да, в известен смисъл си прав. Има известна инерция и залитане към институциите за сметка на собствената информация и разследване.
Но това, което ти казвам за Сидеров, е факт - помня как след една подигравателна тирада на Петьо Волгин, че бил избягал някъде си прие така буквално думите му, че направо влетя в студиото да го опровергава. Когато заплаши Янкулова в ефир, аз бях на новини и повтарях този факт на всеки половин час. По-късно и постинг пуснах тук по същата тема. Чак някакъв новорегистриран "инспектор Стрезов" влезе да ме заплашва.
цитирай
9. jeremy231 - Анджи, предполагам, че има известна разлика межде френските и българските вестници
02.06.2013 22:53
както в политиката, така и в собствеността и обективността. В интерес на истината, не съм чул някой да е казал, че вестник или някоя медия е излъгала с този или онзи материал. А това е важно. Защото, ако не се казва, "политика Манолова вчера излъга в студио Диков", политикът Манолова ще продължи да лъже. За Волгин, че ми е на мушката, ама то е защото това предаване е единственото, което слушам. И то, защото обядвам по това време. Аман от демагогия и прикрита манипулация. Прибави и купът идиоти, които дрънкат глупости и ти става ясно. Виж, разни чукундури, които имат време да висят по телефоните, за да си чуят гласа са неговия "глас народен". Но обади ли се някой, който е на противоположна позиция на неговата, веднага влиза в спор, прекъсва или насочва в друга посока.
цитирай
10. анонимен - Сава,
02.06.2013 23:07
далеч съм от мисълта да сравнявам качеството на френската и българската журналистика и не само журналистика.
Ама Волгин го слушаш не само ти, а и доста други. Момчето си има умствения багаж, капацитета, подготовката, интелекта. Факт.
Доколкото слушам "Деконструкция", съм чувала да прекъсва само привържениците на Костов. Защо го прави е друг въпрос, не ми се дълбае за това. Сигурно и ти не би пускал хвалебствия срещу екзекутора си. Хора сме, нищо човешко не ни е чуждо.
цитирай
11. jeremy231 - Анджи, искаш ли един облог?
02.06.2013 23:41
Хайде да отбележим, колко медии ще свалят гащите на Мая за това, че излъга в пряко предаване. Както виждам, нито едно журнале не зададе 1 въпрос на Цацата. Защо, след като толкова спешно реагира на двата сигнала на БСП, сега се тутка с Костинброд. При положение, че има жалба в Конституционния съд. Ако вие, медиите не ревнете в наша защита, кой друг? Нали Божем, за това плащаме на държавните медии. Да бъдат гласа на Държавата, а не на разни измекяри. Така да се каже, Държавата сме ние, а не те. Те си присвояват правото да са "държавата". Ей за това хората не харесват журналята. Защото са слуги с глас. Един приятел ми каза преди време, и той журнале в медия. "Тебе, ако те поканят, поканилият те си подписва заповедта за уволнение." В прав текст си го рече.
цитирай
12. blackpredator - Колко е излъгала Мая е спорен факт.
03.06.2013 00:39
Но безспорен факт е, че на дипломата на великият икономист Добрев пише „Bachelor of Arts” (бакалавър по изкуствата). Това е далеч от представите на нормалните хора за Делян Кейнс, а не Делян Калинков. Освен в главите на тютювците.:))
цитирай
13. apostapostoloff - Още великият Киркегаард го е казал:
03.06.2013 04:36
"Най- ниската точка на човешкото поведение се нарича журналист." Типичен пример за това е вилнеещата в този сайт Пишкова. Макар че тя е псевдо- журналист. Била е селска даскалица, която по ирония на съдбата печели конкурс в най- занемарената нашенска медия- БНР. И сега ни залива оттам с нейните помия...
цитирай
14. jeremy231 - Черньо, значи, правят се следните стъпки
03.06.2013 07:55
Стъпка №1 Намираш сайта на университета
Стъпка №2 Търсиш Делян Добрев по име
Стъпка №3 Получаваш необходимата ти информация
Стъпка №4 Изключваш от категорията "достоверни източници на информация Мая Манолова и Григор Лилов".
Стъпка №4 Взимаш и си повишаваш нивото по английски.
цитирай
15. анонимен - Сава,
03.06.2013 08:53
правили сме го и го правим. Твърдя, че в БНР има журналисти, които задават неудобни въпроси.
цитирай
16. jeremy231 - Чакай, че ми стана смешно. :-)))))))))))))
03.06.2013 08:55
Предлагам да учредим степени за блогова квалификация. За база степента "Воден", да е основен критерий. Т.е. нещо средно. Хората могат да бъдат квалифицирани подводно и надводно. Черньо го дава подводно. :-))))))))))
цитирай
17. blackpredator - Позакъснял си Катанкамон 231.;))
03.06.2013 08:59
Тая процедура Сашо Диков я направи преди година или две, на живо в ефир, когато го назначиха за министър, далеч преди Григор Лилов. И преди министерството да публикува дипломата му, с жалките обяснения, че и икономиката, математиката, физиката и намк’во си били изкуство.
Английският ми е на достатъчно ниво, за да не бъркам някой местен пидал нито с Карл Сейгън, нито с Амартя Кумар Сен, макар че тия будисти тука, направиха страната ни бетер Бенгалия...
цитирай
18. christof - Подводен,
03.06.2013 10:29
анонимен написа:
Кръкандел, двнес от Сидеров и журналистите ли не си доволен?
Би било наистина чудо с планетарни размери, ако ти, напишеш позитивен постинг!
Както и да е, то алкохола си взема своето, обаче, били светнал обществото, на коя планета се намират тези, така бленувани, нормални държави?


Чети внимателно, защото това е последният път, в който се занимавам с теб - обещано от Кристоф. А, когато Кристоф обещае нещо, той го спазва, защото не е курва като повечето от вас.
Първо - къркандел ще викаш на баща си.
Второ - ще напиша положителен постинг, когато ти напишеш нещо различно от обичайните си тъпизми за евреи, световни конспирации, кемтрейлсове и прочее шитни, от които на всеки нормален човек му е писнало.
И трето (чети много внимателно) - нормална държава е тази, която не допуска в рамките на десетина дни две деца да загинат по ужасяващо нелеп начин - едното ударено от ток от някаква ограда (!!!), а другото - премазано от гредата на футболна врата и то - в двора на училище. Защото, Подводен, ако в Тази Държава всеки си гледаше отговорно работата, вместо да бръщолеви глупости на килограм и да се прави на голям разбирач от всичко, тези деца щяха все още да са живи и здрави и да си живеят детството.

Сега по-ясен ли станах?

Не държа да ми отговаряш. Запази си отговорите за себе си.

Така.

Сега съвсем културно ще те помоля веднъж завинаги да напуснеш моя блог.

С уважение

Жоро
цитирай
19. jeremy231 - А, добре. Щом си рекъл, така е. Само че аз мога да ти покажа "Bachelor of Arts"
03.06.2013 10:30
от куп инженерни институти. Пък и попитах знаещи и посветени в терминологията, включително и "заклети" преводачи. Така, ти се базирай на журналята, описани в този пост, аз се базирам на знаещите и експертите. Въпрос на експертност.
Ама за това аз съм Катана сенсей, а ти си Черньо. Разлика великая.
цитирай
20. jeremy231 - Възможно е и да има такива журналя. Но масовката е неподготвен слугинаж.
03.06.2013 10:33
angpiskova написа:
правили сме го и го правим. Твърдя, че в БНР има журналисти, които задават неудобни въпроси.

цитирай
21. blackpredator - А, добре. Щом си рекъл, така е.
03.06.2013 10:50
Аз съм Черньо, а ти Катана теляк, ако съдя по ибрикчийските ти експертни СПА постинги. Разлика великая.;))
Горнобанска или Банкянска школа все там. И политическия хамам се нуждае от сенсей...
цитирай
22. анонимен - правили сме го и го правим. Твърдя, ...
03.06.2013 11:06
jeremy231 написа:
angpiskova написа:
правили сме го и го правим. Твърдя, че в БНР има журналисти, които задават неудобни въпроси.


Имаме две много смели момичета - Снежана Иванова и Даниела Големинова. Водят "12 плюс 3", слушай ги.
Сега ме извинете, оттеглям се от блога за известно време, имам много работа за довършване. Поздрави на приятелите.
цитирай
23. jeremy231 - Черньо, ама хич не ми дреме за твоите дефиниции.
03.06.2013 12:55
От моя гледна точка, ти си типичния "полу". Продукта на зрелия социализъм. Полузнаещ, полуможещ, полуобективен. Де да беше чел нещо различно от Илф и Петров, че да става по-интересно. Ама не би.
цитирай
24. marystaneva - Трябва да се яде, мамка му... Така е.
03.06.2013 13:30
Но е добре и да не ти се гади от храната. И от "цената" и. Явно има доста журналисти, които хич не са гнусливи... :(
цитирай
25. jeremy231 - Мари, соца отгледа особен тип негнусливи хора.
03.06.2013 13:45
Ядат всичко и по много. А попитай учителите на днешните журналета, кога са лъгали, тогава, когато комунизма беше светлото бъдеще или сега. Когато бяха привърженици на класово-партийния подход и соцреализма или сега.
цитирай
26. blackpredator - Ама на мен ми дреме за твоите дефиниции.
03.06.2013 14:26
Те са като греда-убиец от портата на стадиона на държавата.

Последният ти постинг бие поезията на азготите от Криа и тая на Паула Нанси Милстоун Дженингс от Грийнбридж, Есекс, Англия.

ВОГОННОСТТА му е перфектна! ;)))
цитирай
27. podvodni - Опалаааа, отговорът изчезна! На някой явно не му изнася истинатааа! Ще го пусна отново.
03.06.2013 15:38
Пиянски, това е поредното смешно обяснение от твоя страна.
Сиреч, ти индиректно потвърждаваш впечатлението, че си рядко жалък човек, намиращ удовлетворение в негативизма във всяка негова форма. Казано на езика на езотериката, се храниш и си проводник на изключително негативна енергия. Даже и е в незначителни количества или да липсва я създаваш и засилваш за да можеш да я консумираш в достаъчни количества. Това състояние подсилено с огромното его оказва скмоето гибелно въздействие както на околните, които с "удоволствие" се включват в тази честота, но и за теб. Отдавна имам впечатлението, че си от тъй наречените О.П., което се доказа с днешният ти отговор.
Попитах те, къде се намира тези, бленувани, нормални държави ( въпрос който беше изцяло извън честотата на постинга), след което последва съвсем неадекватен отговор.
Деца загива нелепо, но не само у нас.
Деца загиват нелепо на всякъде - от САЩ до Китай!
Деца загиват разкъсани от бомби в Ирак, Афганистан, Сирия, Палеситина Израел, Нигерия, Сомалия и другаде.
Деца загиват застреляни в училища от кретени в Норвегия, Франция, САЩ, Англия, Грмания, Бразилия и където се сетиш.
Деца загиват по време на игра във всяка част на света.
ДЗеца загиват от глад, защото някой идиот ги смята за ненужно бреме за Земята.

Бъдещи майки, бащи, художници, музиканти, инжинери, спортисти, бизнесмени загиват нелепо и преднамерено- и за всичкита тази смърт вина носи единствено държавата.

Бездарник, немога да ти збраня да пишеш и сееш негативизъм, но мога и ще продължавам да ти лазя по нервите!

Така и не можа УБЕДИТЕЛНО, като изискваш от други, да отговориш на въпроса - На коя планета се намират тези "нормални държави" ?
цитирай
28. jeremy231 - Черньо чел още една книга. Бравос!
03.06.2013 16:40
А Нострадамус дали ти изяде хамстера? Какво по хубаво от това да си един от героите на Хашек в моите очи.
цитирай
29. muerte - И аз да кажа нещо, че имам опит, дет се вика.
03.06.2013 16:44
1. Bachelor of Arts означава бакалавър на хуманитарните науки, не на изкуствата. Може и да не знаете, но икономиката принадлежи към социалните науки, които от своя страна се причисляват към хуманитарните науки. Всичко друго е спекулация, вкл. и тази на др. Гр. Лилов (всъщност си е преднамерена лъжа, ама айде...)
2. Като юрист мога да ви кажа, че Цацата (въпреки, че по ми мяза на тюлен) маже и да е реагирал адекватно на сигнала на Мая Манолова, на нямаше НИКАКВО право да го обявява. Особено в деня за размисъл. Получил си сигнал - ок! Реагираш както си е по закон. Ама я някой да ми обясни (ако може) с какво основание се обявява, а? Прокуратурата знаете ли колко проверки прави на ден? Десетки! Да сте чули в медиите за някоя друга?
3. За журналистите, че съм бил и такъв. Даже и до БНР стигнах (за цяла година), но с г-жа Пискова не се познавам просто уточнявам). Започвайки работа в една от тв на Бургас ми бе обяснено, що е то "генерална линия на медията" и какво ще стане ако не я спазвам. Еми, както казва и Жоро - Трябва да се яде , мамка му!
4. А за тв СКАТ да не забравяме, че точно тя и лично В. Симеонов направиха от Волен това, което е сега. Друг е въпроса, че той си беше луд и преди, ама сега е луд с власт - демек все едно е с картечница!
цитирай
30. marystaneva - По темата за журналята...
03.06.2013 18:31
По-скоро - за един от тях, доста популярен напоследък... Ето ви новина! Този път - от мен...
Гледах тази сутрин нещо по Тв 7. /Толкова е гнусно, че отказвам да сложа линк към него.../
Само дето пропуснаха да кажат, че Борисов и Цветанов ядат новородени за закуска... И пият кръв от детски черепи... Не го ли знаехте?! Е,вече сте наясно...

http://marystaneva.blog.bg/politika/2013/06/03/borisov-i-cvetanov-iadat-novorodeni-za-zakuska-i-piiat-kryv-.1116601
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: christof
Категория: Забавление
Прочетен: 794470
Постинги: 130
Коментари: 2502
Гласове: 3898
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930