Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.04.2014 19:57 - ... и после се чудим защо около нас е пълно с откачалки!!!
Автор: christof Категория: Забавление   
Прочетен: 10005 Коментари: 31 Гласове:
30

Последна промяна: 26.04.2015 20:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                  

           Тази сутрин се събудих рано-рано. 
           По росата, както се казва.
           Направих си кафе и си пуснах телевизора да видя какво, аджеба, се случва с родния ефир в тази хубава, топла и слънчева неделна утрин. Знаете, че обикновено в неделя сутрин по каналите има само глупости (не че в останалите дни бъка от интелигентности), затова се спрях на Нова ТВ и предаването на Люба Кулезич "На светло". Признавам си, че от време на време гледам предаването на госпожа Кулезич, защото има интересни гости (особено в първата част на предаването), поставят се интересни теми, има и интересни сблъсъци, както и чиста проба сеир понякога. А какво му трябва на един човек, току-що станал от сън в неделя сутрин, докато си пие кафето.
           Та, попадам аз, скъпи съблогери, на следното: говорят двама господа, единият от които - доста възрастен. 
           Другият не е толкова важен.             Дотук - нищо необичайно.
           Оказа се, че двамата имали нещо общо с авиацията - старият бил граждански пилот някъде към 70-те и 80-те години на миналия век (даже му и личеше... че е възрастен, не че е бил пилот), а другият (дето не е толкова важен) бил адвокат, както и пилот-любител. Дори не знаех, че има такова чудо като пилот-любител, а това е доста притеснително. С любителите-шофьори съм по-съгласен, ама пилоти с категория В да ми летят над главата - мерси!
           Пък може и да не съм разбрал - няма да ми е за първи път.
           Както и да е.
           Темата, която бяха поканени да дискутират двамата господа, беше изчезналият малайзийски самолет естествено, и аз се заслушах внимателно, мислейки, че ще попадна на професионален и прагматичен анализ на загадката на годината от хора, които си разбират от работата. Мислех, че ще чуя факти, експертни мнения и интересно представени хипотези от двама специалисти.
           Да, ама не.
           Нищо такова не се случи.
           Старият пилот изфъфли, че ставало дума за внезапно взривена на борда бомба (т.е. терористичен акт), като това му умозаключение дошло (обърнете внимание!), когато чул запис на последните думи на капитана до кулата в Малайзия. Видите ли, той казал: ""Goodbye, Malaysia!", а никой пилот не казвал така.    
           Бре!
           Егати логиката!
           На умозаключенията на този възрастен господин, който между другото се казва Господин Господинов, биха могли да завидят Еркюл Поаро, Шерлок Холмс и Гидиън Фел, взети заедно.
           Кулезич го контрира, че досега никой не е поел отговорност за евентуален атентат, а и не са намерени никакви останки от самолета, а господин Господин Господинов каза, че в Бермудския триъгълник преди много години изчезнала цяла ескадрила военни изтребители, както и няколко десетки кораба и досега никой не е открил останките им. Честно казано, не ми стана ясно каква беше връзката на малайзийския самолет с фантасмагориите за Бермудския триъгълник, но съвсем малко по-късно нещата си дойдоха на мястото. Може би господинът имаше предвид, че океанът е огромен и да търсиш самолет в него е все едно да търсиш нормален блогър в блог.бг, грамотен потребител в българските патриотични интернет-форуми или поне игла в купа сено. Сигурно това ще е имал предвид, помислих си аз и продължих да гледам, лежерно отпивайки от кафето си.
           Последваха няколко минути, в които нищо кой знае какво не се случи и аз отново взех да се прозявам, когато госпожа Кулезич се обърна към господин Господин Господинов и му рече (перифразирам по памет): "Вие сте виждал НЛО по време на полет над езерото Балатон, ако не се лъжа. Разкажете какво точно се случи." и на мен нещата внезапно ми се изясниха.

           Ахааа! Значи това било! Дойдохме си на думата, дето се вика. Извънземни, астрални инкарнации, пето измерение и т.н. Ясно!

           Трябва да си призная, че адикцията на Кулезич към разни шамани, екстрасенси, нумеролози, контактьори, гадатели, астролози, магьосници, вещери, свидетели на НЛО, свидетели на Йехова, както и към съвсем обикновени перковци и мошеници, винаги ме е изненадвала. Все съм си мислел, че предаването й е публицистично и в него се разискват сериозни, злободневни теми и политика, а гореспоменатите са само като екзотична добавка накрая. Явно съм грешал, защото тъкмо си помисля, че в края на следващото "На светло" няма да гостува някакъв пореден откачалник, понеже вече са се изчерпали като бройка, и тя вземе, та изкопае отнякъде нов такъв, че и по-откачен от предишния.
            Сякаш извират от земята, бе!
            Това, разбира се, ме наведе на мисълта, че откачалниците са много повече, отколкото съм си мислел.
           Усмихнах се снизходително, отпих от кафето и се загледах в предаването, но вече с едничката цел да разбера докъде може да стигне в журналистическата си импотентност и сценарно безсилие госпожа Ботокс, както я бе нарекъл Сашо Диков преди време.
           Та господин Господин Господинов (честно, няма по-тъпо мъжко име) започна да разказва историята си, прекъсван спорадично от госпожата със сръбската фамилия. Не ми се преразказват подробности сега (който иска такива, да влезе в сайта на Нова ТВ и да гледа предаването) - само ще спомена, че след срещата си с извънземните, господин Господин Господинов взел, че получил дарбата да рисува. Като се има предвид, че предния ми постинг беше на тема изобразително изкуство, виждам известна ирония. Или знак свише.
           Хахахаха!
           Господин Господин Господинов разказа, че случката се е случила през 1981 година, когато извършвал полет от Франкфурт до Варна. Самолетът бил пълен със западногермански пенсионери, които отивали да летуват в милата ни родина и, когато НЛО-то се появило, всички се изместили дясно на борд и започнали да го снимат. Господинът рече също, че обектът летял редом до самолета цели седем минути и аз тъкмо си помислих, че ще каже, че от юрналите се дясно на борд пенсионери летящата машина се е наклонила опасно и се е наложило да прави безумни геройски маневри, за да спаси дъртите немски задници, когато господин Господин Господинов само изрази съжаление, че всички снимки после се оказали черни.

           О, Боже! Каква изненада!

           Да им се чуди човек на тия извънземни - първо ще цъфнат неканени с огромния си космически кораб (колкото шестетажна сграда, според думите на стария пилот) до пълен с хора самолет, ще карат до него седем минути, та да могат всички хууууубаво да ги огледат, както и да изкарат акъла на дъртите пенсии, ще заглушат комуникациите с наземния контрол, застрашавайки сигурността на полета, а после ще изтрият снимките на двеста и кусур свидетели, за да могат всички да ги помислят за откачени, когато тръгнат да разправят историята си на роднини и приятели.
           Ебахти и гадните копелета са тия извънземни!
           Ами, като не искате никой да ви вижда, защо изобщо идвате, бе!? Какъв им е проблемът на тия извънземни, питам аз и отговор не искам.
           Е, може и да са изтрили снимките на нещастните туристи, ама поне (сигурно като компенсация) са надарили пилота с дарба, за която не е и подозирал човекът. Станал художник, бе. 
           Чудя се дали и останалите са били надарени с някакви способности. Сигурно. Няма да е справедливо иначе.             Да, убеден съм, че просто в един момент тогавашното ФРГ се е сдобило с цял самолет таланти.
           
           Както и да е, издържах стоически това... да го наречем интервю (или по-скоро, чиста загуба на ефирно време) и хоп! - дойде следващият гост.
           По-скоро беше гостенка.
           Нумероложка и астроложка, на име Муси Дачева.
           Леле, майко!
           Първо Господин, после Муси - рекох си, че ще ми дойдат в повечко за неделя сутрин, но реших да си причиня още едно страдание.
           Понякога обичам да си причинявам страдания - стара слабост.
           Както и да е. 
           Оказа се, че господин Господин Господинов е слаба ракия пред госпожа астроложката Муси Дачева. Естествено, Кулезич й подхвърли за срещата на стария пилот с извънземни (точно така каза, макар НИКЪДЕ в разговора дъртият да не спомена, че е имало среща с извънземни, а това си е чиста проба инсинуация от нейна страна) и Муси само това чакаше.
           Та от Муси разбрах, че извънземните вече били сред нас и то от много отдавна, както и че, забележете, имало сумати ФАКТИ за това.
           Не знам дали Муси е запозната с понятията, но според скромните ми познания, думичката ФАКТ би трябвало да означава нещо като НЕОСПОРИМА ИСТИНА.
           А поправете ме, ако греша, но аз досега не съм чул от най-високо научно, правителствено или поне военно ниво (или, както ги наричат нормалните хора - ОФИЦИАЛНИ ИЗТОЧНИЦИ) някой да е излязъл пред широката общественост и да е заявил на официална пресконференция, че ДА - сред нас вече има представители на извънземни цивилизации и, че ДА - тези чуждопланетни представители заемат високи обществени длъжности, контролират живота ни, учат ни на технологии и т.н. Ако някой от Вас е чувал нещо подобно, изречено от устата на някой, който не се казва Муси Дачева или Апостол Апостолофф и не е астролог, нумеролог, уфолог или какъвто и да е друг "-лог", нека да ме опровергае. Аз лично не съм чувал такова нещо.
           Според Муси, контакти с извънземни вече е имало на високи правителствени нива в САЩ и Русия (има си хас да е в Еритрея, Вануату или Буркина Фасо), както и че Хитлер също се е срещал с инопланетяни (сигурно те са му подхвърлили идеята за евреите - бахти и гадните копелета) и, благодарение на тях, той бил правил (уот дъ фак!?) летателни машини.
           Отново ме поправете, ако греша, но мисля, че летателните машини на Вермахта са били... обикновени самолети, нали така? С перка отпред, с крила, с опашка... А самолети е имало и преди това - например през Първата световна война, че и преди това. Доколкото си спомням, първият разузнавателен полет със самолет е извършен от българина Христо Топракчиев през 1912 година.
           Или греша?  
           Самолетите отпреди Първата световна война от кого са били строени, че технологично не са се различавали чак толкова от самолетите, които Хитлер е строил, уж под вещото ръководство на извънземните?
            Или, предполагам братята Райт и те са се срещали с извънземни - иначе откъде би им хрумнала идеята за подемната сила на въздуха, с което да поставят основата на авиацията тъпите копелета. Вие да не си мислите, че тия двамата са разбирали от физика - да бе, да. Рептилите имат пръст в тая работа. Макар че, аз се чудя откъде накъде някакви влечуги ще искат да летят, вместо да се влачат по земята.
           И защо гадните чуждоземци не са научили Хитлер да строи направо космически ракети и да громи от орбита враговете си, ами се е мъчил с тия витлови дрънкалници, Месершмити и т.н. и, в крайна сметка, е свършил в един бункер в Берлин? Те това не можем да си обясним аз.
           Но това не е важно. 
           По-важното е, че според Муси, извънземните били на нашата планета с едничката цел да ни помагат да живеем по-добре.
           Тогава въпросът "защо светът от ден на ден живее все по-зле", остава без отговор. Мисля, че извънземните самаряни не си вършат работата и трябва да бъдат натирени там, откъдето са дошли.
           Муси каза също, че и сред извънземните имало разцепления, отлюспвания и делене - досущ като в продажния български парламент. Тези, които имали лоши намерения към земляните, вече отдавна си били отишли.
           И тук превключих канала, защото нервите ми не издържаха. Вярно е, че и друг път съм слушал големи глупости в национален ефир, но това наистина ми дойде в повече, че и повод да се напия ми даде.
           Както и да е.
           Сега сериозно.
           След като в сутрешно съботно-неделно публицистично предаване, което претендира да е сериозно и водено уж от сериозен водещ, една доста сериозна част от времето е посветена на разни откачени, видимо ментално или склеротично увредени хора, които да ръсят "прозренията" си пред целокупната нация и да говорят небивалици и пълни глупости, значи нещата наистина за много зле.
           Защото, както неведнъж съм казвал, масмедиите се ползват и от подрастващи индивиди - деца, ученици и т.н. - т.е., все хора, от които очакваме да бъдат Бъдещето на тази Държава, да поемат, така да се каже, юздите на все по-затъналата в блатото българска каруца. И ако аз, например, мога да се надсмея над бръщолевенията на господин Господин Господинов и Муси Дачева, то един първолак, петокласник или гимназист може и да повярва. И не само да повярва - това може сериозно да повлияе целия му живот.
           Писал съм това по повод интернет сайтовете, където буквално е фрашкано с разни Мусита и Господингосподиновци, но и в национален ефир, в неделя сутрин, разни мозъчно увредени хора да проповядват (не без благословията и ефирния комфорт, осигуряван от уж сериозни журналисти) недоказаните си от никого "факти" - те, това не мога да го приема, драги съблогери.
           Ето, дори в този момент, ментално-повреденото педерастче Роззата е пуснало постинг със заглавие "Извънземни подарили скъпо украшение на Тутанкамон".            Какво е това, питам аз? Къде са администраторите на този сайт? Предполагам в астрала на четвъртото измерение - или, така наречения, астрален кучи гъз.
           Блогерът Кокомоко пък ни информира, че камерите не на кого да е, а на Анимал планет, заснели жива русалка. И не само това, ами и "снимка" на събитието е постнал човечецът.
           От млади датски учени.
           Слава Богу - този път поне не са британски учени!
           Естествено, снимката е размазана и неясна, както всички снимки на Йети, Неси, Дони и Нети, но това не е толкова важно. Най-важното е тази "научна сензация" да излезе на Първа.
           Преди това пък от блогера Еднодете научаваме, че медиум  общувал със света на сенките. Чак сега разбирам защо тоя се нарича Едно дете - предполагам, че, когато родителите му осъзнали какво са направили, решили повече да нямат деца. Бащата си е направил вазектомия, а майката - сепуко. Или обратното.
            
           Честно казано, въпреки че се опитвам да се ебавам с тия неща, аз по-скоро съм отвратен.
 
           Щом сериозните (уж) медии, без никакъв свян, започнаха да осигуряват ефирен комфорт на лунатици и откровени манипулатори, говорещи недоказани неща и пълни глупости, какво остава в сайтовете, където всеки идиот може да пише каквото му дойде на ум в болната тиква.
           
           И после се чудим защо толкова много луд народ щъка наоколо.

           Нищо чудно няма.






Гласувай:
35



1. hloris - Жоро,
06.04.2014 20:22
и това е представителна извадка на част от нашето общество,т.нар. елит на нацията,представи си само за какво става на въпрос що се отнася до един обикновен
българин,обществото ни като цяло е изтрещяло,наблюденията ми са изцяло почерпени
от реала.Умните,талантливи и можещи журналисти са на улицата,с микрофон в ръка,
защото не са ничии протежета,това са фактите за съжаление...
Друг евъпросът доколко имаме свобода на словото у нас,след като всяка една медия е нечия собственост,и обслужва нечии медийни интереси...
Октоподът шуробаджанащина е разпрострял пипалата си навсякъде,най-вече в медиите,тъжно,но е факт.
Икономиста днес е пуснал много хубав пост точнона тази тема,креватните умения на някои "журнастистки"
са тези,които се оказват трамплин към една журналистическа кариера.
цитирай
2. alchemist - Пилот-любител, да обсъжда ката...
06.04.2014 20:25
Пилот-любител, да обсъжда катастрофа?! Това вече е ненормално, да бяха поканили някой ВВС-ар, той можеше да каже нещо съществено. А и тия надрусани немски пенсии...
Предполагам, че двамата млади датски учени са пуснали нещичко за стръв на русалката, и после са я повъртяли малко...
* * * *
П.П.
Сега светуланковците, ще се разциврят, ще надуят гайдата на умряло, че видите, ли - всички ни се смеят, а само ние сервираме истината, в блога има лоши хора, които ни се подиграват.
цитирай
3. christof - Миледи, Юлия,
06.04.2014 20:57
или както там те наричат санитарите в психиатрията.

Искам да направя официално обръщение към теб.

Слушай сега, путе непоръбено!

От известно време насам виждам, че редовно ми коментираш в блога, както и че ме бъркаш с някакъв, дето явно не те е ебал както трябва, за което си му ядосана. Искам да знаеш няколко неща - боли ме кура за твоето мнение, дреме ми на гъза кой те е ебал преди години и не ти е предизвикал множествени оргазми и изобщо не ми пука дали си психоложка, психиатърка или психарка. Не те познавам и не искам да те познавам, затова спри да се натискаш!
Обещавам, че това ще бъде последния ти шизофреничен коментар в моя блог. Ако имаш да казваш нещо, което не е свързано с нещастната ти панагюрска любов, нещастния ти ебач и дъртата ти, недоклатена шунда, казвай го. Ако не - оттук нататък започвам да те трия, за да не ми цапаш постингите.
Ясен ли съм?
цитирай
4. freeoldmen - Постоянно получавам призиви да не се занимавам с блоговите откачалки,
06.04.2014 21:15
защото били безобидни идиоти.
За идиотите съм съгласен, но не са безобидни.
Атаката за овладяване на сайта си беше целенасочена и успешна.
Хубавото е, че все пак са идиоти и нямат акъл да защитават глупашките си копи-пейст-ове...
цитирай
5. saadi - Досега четох и предния ти постинг и мисля , че или си срещал извънземни
06.04.2014 21:47
или водката причинява талант за писане :-))
Аз също смятам , че рептилите от Орион биха се плеснали по челата , ако знаеха какви кукувци ги представляват на Земята .
Действително , това което за нас е смешно , за едно дете , което случайно попадне на този сайт ще бъде доста травмиращо . Тука си е една малка лудница . Едни летят с кълбета , други летят без кълбета , трети ни съобщават , че към нас летят кълбета . Един го преследват нацистите от тайните бази на Луната , друг - разумни гущери , трети - Луцифер и подбрана група демони , четвърти е жертва на злонамерени русалки със съмнителен морал . Страшна работа .


цитирай
6. tera - Ха-ха, голям смях! :)
06.04.2014 21:48
Когато пиша за рептилофили, милейдита и всякаква подобна измет, хората мислят, че нещо се бъзикам. Това си е като чума направо, трови въздуха и разпръсква зараза. Не е безобидно изобщо! И се помпят като за световно онези светлите.
Между другото имаше преди малко пост на виден помпаджия на първа да им прави показнО, но го изтриха. Защо не трият останалите идиоти с вечните им дивотии и напомпани постове?!?
Ама за какво ти е трябвало да ди портиш кафето с Кулезич?
Само глупотевини, да се чудиш защо още я търпят да скапва ефира. Май веднъж я гледах и ми се сгадни.
Напомня ми една друга откачалка Светослава Тадаръкова, също залитнала по инзвънземностите, сега има друа фамилия и е по-млада от Дъртезич, но е същата терца.
Даже й пуснах пост как се орезили по ОРТ, пълна смешка.
Но Кулезич не може и до ОРТ да додрапа, значи - точка за Тадаръкович. Друго е да те гледат повечко милиони как се резилиш, поне е по-мащабно! :)


цитирай
7. sestra - Питала съм се същото
06.04.2014 21:53
за на Кулезич дежурните езотерики откак е в Нова и предполагам, че го имат там в схемата, за да не бъде атакувано предаването. Преди това доколкото помня, май нямаше такива неща при нея. А, че е вредно и опасно за децата, така е, но не вярвам медийните кукловоди да се тормозят за това.
цитирай
8. christof - saadi
06.04.2014 22:17
Добре дошъл!
Не знам дали съм посещаван от извънземни, но явно имам трето око и четвърто ухо за тия неща. :)) Много съм сензитивен и не мога да остана безразличен, когато виждам как нагло облъчват децата ни от телевизиите. Наистина, с интернет като че ли мога да се примиря донякъде, защото сайтове - дал Бог, но от ефира, в най-гледаемото време - това е престъпление, според мен.
Това с кълбетата беше много смешно, между другото. Видях, че си му коментирал на розовото педалче и даже ти е пуснал коментара, но то е защото си го изтролил фино, дето се вика. Аз написах коментар след теб, ама си беше в моя стил - груб и циничен и идиотът не го пусна.
:))
Айде, наздраве!
цитирай
9. christof - hloris, не знам дали е представи...
06.04.2014 22:50
hloris , не знам дали е представителна извадка на нашето общество. Според мен, по-скоро е представителна извадка на цялото човечество - безнадеждно затъпяло, зомбирано и вярващо на всичко, което не го кара да се чувства отговорно за собственото си жалко състояние. Колко по-лесно е да обвиниш извънземните за това, че си дебил, нали?

samuraijack, благодаря! Понякога ми идват такива термини. :)) Питаш ме дали си струва барута? Ще ти отговоря. За дебилите, които описвам, явно не си струва нищо. Струва си заради десетината останали нормални, мислещи хора. За тях си струва човек да дерзае още и още. Пък... каквото такова.

freeoldmen, и аз получавам такива призиви, но никога не им се връзвам. Хората, които не искат да се занимават с откачалките, са слаби хора. Това са хора, които са се примирили с положението. Аз не мога да уважавам такива индивиди.
Затова - само бой по откачените тикви! :))

tera, госпожа Ботокс никога не ми е била от любимите джурналисти и водещи. Но тя има една уникална способност умишлено да предизвиква скандали там, където няма никакви скандали. Просто е такава. Поради тази причина, в нейните предавания съм ставал свидетел на уникални сеири и излагации. Важното е шоу да става. Но тия окултно-езотерични залитания вече ми идват в повече, а днес си беше върхът на сладоледа. Иначе бях решил да си дам почивка от писане на постинги. Е, сега още 24 часа ще има за какво да си чешем клавиатурките. :)))

sestra, лично аз не мисля, че тия рептилски глупости ги има в схемата на предаването или, че продуцентите задължават госпожата да кани поне по един откачалник на предаване. Мисля че това са някакви нейни... хайде ще употребя пак този термин "адикции" (щото самурая много го хареса) към астрологии, хороскопи, хиромантии, уфологии и не знам си още какви глупости. Според мен, СЕМ трябва да се самосезира. В крайна сметка никой не е длъжен да слуша рептилски тъпотии в събота или неделя сутрин. Има си отделни телевизии само за това, нали така?
цитирай
10. christof - alchemist,
06.04.2014 23:23
теб те пропуснах в отговорите към коментиралите. Извинявам се! Виното ми дойде в повече. Той пилотът-любител беше най-адекватен в отговорите си човекът, но г-жа Ботокс постоянно го прекъсваше и умишлено напираше към извънземните, вратите към други измерения и историята на господин Господин Господинов. Иначе откъде щяхме да знаем за великото му приключение над езерото Балатон?
Що се отнася до русалките - на мен винаги ми е било чудно как се прави секс с русалка. Къде, аджеба... сещаш се. :)) Явно Кокомоко ги разбира тия неща. Питай него.
Предполагам светуланковците, както ги наричаш, вече са яхнали орбите и пътуват из Галактиката, а ние тук си пишем тъпотии и ги обсъждаме.
:))
цитирай
11. blackpredator - Хех,
06.04.2014 23:50
то пуситата дето си ги споменал, бият сичките мусита.:)

В класацията на рептилиите, тия са от подразред Маргинокефали (Marginocephalia)
цитирай
12. kasnaprolet9999 - E. ...това ме напи, грубо, но от друго не разбират:))
06.04.2014 23:55
christof написа:
или както там те наричат санитарите в психиатрията.

Искам да направя официално обръщение към теб.

Слушай сега, путе непоръбено!

От известно време насам виждам, че редовно ми коментираш в блога, както и че ме бъркаш с някакъв, дето явно не те е ебал както трябва, за което си му ядосана. Искам да знаеш няколко неща - боли ме кура за твоето мнение, дреме ми на гъза кой те е ебал преди години и не ти е предизвикал множествени оргазми и изобщо не ми пука дали си психоложка, психиатърка или психарка. Не те познавам и не искам да те познавам, затова спри да се натискаш!
Обещавам, че това ще бъде последния ти шизофреничен коментар в моя блог. Ако имаш да казваш нещо, което не е свързано с нещастната ти панагюрска любов, нещастния ти ебач и дъртата ти, недоклатена шунда, казвай го. Ако не - оттук нататък започвам да те трия, за да не ми цапаш постингите.
Ясен ли съм?

цитирай
13. christof - blackpredator
07.04.2014 00:23
Пуси, Муси, баба Гуси - мен ако питаш, всички са от еди дол дренки. И всеки си има трибуна, за да проповядва безнаказано. Точно това е най-страшното. Преди 500 години такива като изброените са отивали на кладата, а сега Кулезич им дава ефир.
цитирай
14. christof - kasnaprolet9999,
07.04.2014 00:24
какво да ти кажа - аз съм художник, рисувам с думи. :)))
цитирай
15. kasnaprolet9999 - На мен пък ми пият очите, все приятни нещица:
07.04.2014 00:31
http://lidislidis.blog.bg/izkustvo/2014/04/05/zmiia-ochite-da-ti-izpie.1254048
цитирай
16. vmir - Пълна лудница!
07.04.2014 00:47
Добре, че съм махнал телевизорите от къщи.
цитирай
17. blondinkas4uk09 - Гледам, извънземните, много добри и щедри хора, значи:
07.04.2014 01:01
ето на: огърлица на Тутанкамон са подарили. Това ме изпълва с надежда и аз най-сетне да получа един от тези прочути пръстени с диаманти на безименния пръст. А вече почти се бях отчаяла... :)
цитирай
18. theeconomist - Кристофф, честно, май по опасни са
07.04.2014 09:09
"земните" от "извънземните".Имаше един прекрасен откъс от разказ на Уди Алън от сборника "Ако зъболекарите бяха импресионисти"!

..."под влияние на извънземните двама братя близнаци изпадат в чудесна симбиоза.Когато единят в Калифорния се изкъпе, другият в Ню Фаундленд става чист"....

Борбата с марсианската нимфа "миледи" е с натискане на спусъка "delete"!
цитирай
19. анонимен - Аааа,
07.04.2014 09:46
добро утро. Няма да ти казвам, че усмихна деня ми, защото направо го разхили:)))))))))
Сега сериозно - не оправдавам Кулезич, но искам да ти кажа, че всяка медия си има политика. В случая може и да са й наложили да кани такива гости. Не казвам, че е точно така, но не изключвам тази вероятност.
цитирай
20. christof - theeconomist
07.04.2014 10:50
Точно това имах предвид и аз в постинга. Като им гледаш кои са пророците на тия рептили и андромедианци, представяш ли си що за Богове имат?
Миледиту принципно не я отчитам, освен когато не се натрапи със светлинна скорост в някой мой постинг, а това напоследък се случва често. Освен това, гледам, че си е самоизтрила глупавия коментар, така че може и да има някаква надежда... все още. :))
цитирай
21. christof - Пискова,
07.04.2014 10:53
твоят коментар е реално потвърждение на отдавна битуващото схващане, че в България понятието "независим журналист" е същото като понятието "дървен камък" или "млад старец" - т.е., няма такова чудо. :))
цитирай
22. анонимен - Знам, че
07.04.2014 11:04
звучи парадоксално, но най-свободни са точно обществените медии - БНР и БНТ.
цитирай
23. jeremy231 - :)))))))))))))))))) Не знам дали знаеш, но извънземните свикват референдум
07.04.2014 13:33
Искат да се проведе конкурс за оторизирано представителство. Те самите не могат да разберат, защо точно идиоти са се нагърбили с представянето им на плонетата ЗЕМЯ. Това пък го пиша с главни букви, че още ни наричат земляни, а не земяни. Аз пък съм се срещал с извънземен. Ей сега ще си намеря мемоара и ще ти го покажа.
цитирай
24. анонимен - ПП
07.04.2014 13:42
По повод свободата на словото у нас - нали помниш, че "Репортери без граници" ни сложиха на 100-ното място. Какво повече да говорим?
цитирай
25. apostapostoloff - На Кулезич отдавна и хлопа дъската, ама
07.04.2014 13:42
най- интересното е това, че още никой не го е забелязал. Защото и гостите и, и зрителите и са май от същия шаяк.

Има и още нещо... Дори Аристотел е казвал, че телевизионният журналист е кръстоска между курва, лайно и идиот.
цитирай
26. christof - Странно, бай Апостол дори не е за...
07.04.2014 16:24
Странно, бай Апостол дори не е забелязал, че съм го споменал в постинга. И то не с много добро. :)))))
цитирай
27. raders - Почти е сигурно, че медиите поощ...
07.04.2014 18:11
Почти е сигурно, че медиите поощряват подобни идиотщини, за да привличат повече публика. Тези неща се считат за сензации и всички откачалки, които у нас са достатъчно много, веднага се връзват. По-разумните също присъстват - едни заради кодоша, а други, за да опровергават нещо си. Тоест, губят си времето, защото съгласно една теория в клиничната психиатрия, е невъзможно да накараш лудия да проумее. Така че политиката на медиите определено е да бълват повече щуротии, което предвид инфантилната българска публика, никак не е нелогично.
цитирай
28. born - Постингът е прекрасен и чудесно ...
09.04.2014 00:10
Постингът е прекрасен и чудесно изпъстрен с интермедийни пасажи, поддържайки един общ фон на несериозност на пръв поглед. Вероятно това е и причината за интереса на публиката. Питам се обаче: колко души са изчели всичко от началото до края и дали са отделили достатъчно от така ценното си време, за да се насладят на наистина ШЕДЬОВРИТЕ, които ни поднасяте. Налагам си да прекъсна прочитането на постинга някъде по средата, тъй като времето напредва, а утре чак вечерта ще бъда по-свободен. А и обичам да се наслаждавам по-детайлно на хубавите неща. Накрая Ви благодаря за удоволствието, което ми доставихте с това произведение. Поздрави. Доскоро.
цитирай
29. born - По-горният ми коментар се отнася за ...
09.04.2014 11:27
По-горният ми коментар се отнася за предишния постинг, а не за този. Моля за извинение, но бях доста сръбнал и е станала голема грешка. Така се случва като пиеш без мезе !
цитирай
30. tutankhamon661 - christof
09.04.2014 16:05

Значи никой пилот не казвал "Goodbye, Malaysia!" /!!!/.

Егати, вярно е имало работа за Фройд!

цитирай
31. born - Значи никой пилот не казвал &q...
09.04.2014 21:16
tutankhamon661 написа:

Значи никой пилот не казвал "Goodbye, Malaysia!" /!!!/.

Егати, вярно е имало работа за Фройд!


Според последната информация пилотът е казал последно : " EGATY, Goodbye, Malaysia ! " Явно пилотът е бил доста интелигентен човек.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: christof
Категория: Забавление
Прочетен: 794664
Постинги: 130
Коментари: 2502
Гласове: 3898
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930