Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2014 17:30 - Блогерът-медвед Любомир Чолаков
Автор: christof Категория: Други   
Прочетен: 15666 Коментари: 50 Гласове:
15

Последна промяна: 11.03.2014 22:31


           Преди малко видях, че на Първа страница виси путинско-медведският постинг на блогера-медвед Любомир Чолаков, озаглавен "Русия е във война", и си викам - а бе, чакай да погледна за какво става дума. Честно казано, нямах нерви да чета копи-пейста, представляващ цялата публикация (тъпо е да нямаш собствено мнение, а да повтаряш като папагал казаното от други хора), но се зачетох в някои от коментарите отдолу.
           "Зачетох се" е силно казано, защото още щом видях кои са коментиращите, моментално ми се догади и преминах по бълвоча от думи, дето се вика, набърже-набърже и отгоре-отгоре, по диагоналната система (също като другаря Ленин) - защото, дами и господа, коментиращите бяха пролетарският поет Тачков, фатмакът (по прякор Зеления чорап), Костадин (закъде без инженера-икономист), Косето-Босето (без коментар), Булгаринут57 (също без коментар), чичо Венци (когото аз много уважавам, въпреки непреодолимите различия във възгледите ни), Миледиту (да, точно така - онова откаченото, дето Бог знае откъде изпълзя), Пешо (сигнално червено комунистче, син на работническата класа и отявлен путинист), някакъв анонимен неграмотен ретард и, като за капак накрая - предупредителният коментар на самия Любомир Чолаков, от който направо ми се зави свят, а стомашното ми съдържимо аха-аха да излезе навън.
           Ето го и този велик шедьовър:

11. lyubomircholakov - За коментиращите!
14:27
Налага се да повторя и тук общото предупреждение, което се отнася по принцип за всички постинги в блога ми. То е следното:
Не се приемат коментари, чиято цел е да правят демократична или комунистическа пропаганда. Лично на мен от пропаганда ми е втръснало. Който иска да прави пропаганда - да си търси други блогове.
Първо допълнение: не се приемат съвети, които никой не е искал, още по-малко пък глупашки такива.
Второ допълнение: не се приемат ксенофобски (в случая - русофобски) коментари. За голямо съжаление се оказва, че най-големите демократи се оказват и най-големите ксенофоби (русофоби). Това си е лично техен морален и ментален проблем. Тук не вървят, не са добре дошли, нямат място, нямат почва за виреене.
Трето допълнение: русофобите да учат турски, респективно арабски, и да купят фереджета на жените, сестрите, дъщерите, внучките и другите си женски роднини. Защото допреди известно време разчитахме на Русия (СССР) да ни пази от Турция, но благодарение на тъпата русофобска политика на управляващите ни след 1989 г. вече не можем да разчитаме на руския чадър. Затова да учат турски, респективно арабски, и да купуват фереджета на женските си роднини.
Четвърто допълнение: приемат се само коментари, които съдържат аналитичен момент (независимо от тяхната позиция), както и такива с признателност към Русия за това, че днес съществува държавата България.
Пето допълнение: русофобите да не се хабят да пишат коментари, които са в противоречие с горните изисквания - такива коментари ще си останат губене на време.


           Край на шедьовъра.

           Сами преценете какво бъдеще я очаква България с хора като гореизброените. Имайте предвид, че такива като тях съставляват сигурно поне 70-80% от населението. Мен ако питате, направо жална й майка на България.

          




Гласувай:
25



1. hloris - Жоро,
11.03.2014 17:50
имам един-единствен въпрос към тебе,и като мъжкар,какъвто си,се надявам,че ще ми отговориш по мъжки честно и открито...
Ако си изправен пред дилемата кое да избереш руската мафия,или страната ни след кратък период от време да се ислямитизира,то кое зло ще избереш?!
Благодаря ти за отговора предварително! :)
И да подчертая дебело,говорим за дилема,т.е. няма друга алтернатива.
цитирай
2. rustam - Какво да преценям
11.03.2014 17:53
и от какво на тебе ти се пригади? Факт е, който видимо на тебе не ти е известен, че само на 30 км от Бургас е пълно с основни училища, в които не се говории думичка на български. Училища, издържани от данъците на етнически българи. Казвам го това, защото родителите на децата, които учат там се изхранват със субсидия за отглеждане на тютюн, пак плащана от държавния бюджет. Въпреки, че субсидирането на тютюнопроизводството в ЕС е спряно от години. За тях има милионни субсидии, а за българските пенсионери по 5 рв "великденски".

В същото време мой приятел българин от Велинград, имащ малка туроператорска фирма е пред фалит, защото от година време функционери на нелегалната партия "помак" всяка седмица организират абсолютно безплатно екскурзии до Турция за помаците от общината, финансирана от кой знае кого.

В СИ България в цели общини не можеш да влезеш и да пазариш един хляб в магазините, ако не знаеш турски език.

Онзи ден беше годишнината от атентата в Буново, но нито една частна или държавна медия не гъкна и дума за това.

В същото време отворковци като теб са възмущават, че щяло да има руско училище в Бургас. Или пък гледам, че се пънеше да пращаш всеки, който се чувства русофил, да го пращаш да ходи да живее в РФ. Ми по същата логика, би трябвало да ратиш всеки, който му харесва Индия или САЩ да живее там. Ама не го правиш. Що не вземеш да протиш своя приятел Савичката да хване някоя машина ва времето по тази логика. той беше изписал сума ти и статии, възхваляващи нацискта Германия. М? Него що не го пратиш, а пращаш русофилите?

Точно защоно обичаме страната си, затова знаем, че опората на съществуването ни е в подкрепата на Русия. Ти чувал ли си нещо за проекта "Регион Тракия", където с лека ръка Южна България се харизва на Турция? Е, аз знам за този "проект" и съм наясно как онази нагла джофра от Държавния департамент дето вика:" Да го начукам на ЕС" само до 4-5 години ще ни спретне Косовски вариант. Искма да съм си тук и да знам, че ще има кой да ни помогне
цитирай
3. christof - hloris,
11.03.2014 17:59
ти изобщо чела ли си ми предния постинг? Колко думи трябва да напише човек, за да му схванете тезата? Ти изобщо чуваш ли се какви ги говориш - ако изборът ти е между руската мафия и ислямизацията на България, по-добре се застреляй в главата. Аз такива избори не правя, драга. Такива избори правят само путинките и медведите, които съм описал в публикацията.
Пак ти казвам - прочети внимателно какво съм написал в предишния постинг. Къде на ташак, къде на сериозно, всичко си казвам в него. Но пак казвам - требе да се чете. Ако ти се чете, де.
цитирай
4. christof - Свилене,
11.03.2014 18:16
пак си се разпенявил. По-кротко, мой човек, по-кротко, че ще се гътнеш от злоба. Такива като теб са ми ясни - националисти, патриоти, големи българолюбци, ама все надупени нанякъде. Дали ще е към Турция, дали към Русия - все тая, мен ако питаш. И в двата случая ще ядете хуя.
цитирай
5. rustam - Хайде бе,
11.03.2014 18:35
я си погледни лексиката в писаниците и после кажи кой се е "разпенявил" - "бълвоч, откачени, тъпаци". Ти къде видя една обидна дума в моя коментар? За сметка на това в твоя постинг в 100 думи текст е пълно с ругатни и заклинания - злобата не е у мен, а при теб - във всяка втор твоя дума. Или си мислиш, че като си написл, че ще "ям хуя" си много остроумен? Работата е там, че и ти ще го ядеш, хуй сплескан.



цитирай
6. christof - Така е, Свилене. Тук ме хвана на т...
11.03.2014 18:42
Така е, Свилене. Тук ме хвана на тясно. За пореден път ме излови и изложи. Тююх, да му се невиди!
Обаче на мен ми е простено да говоря такива цинизми, щото съм простак, леке и пияница (според някои твои съмишленици тук), ама ти си даскал - на теб не ти ходи.
Недей така. :))

Така като гледам твоята риторика, Свилене, си правя два извода.
Или си фен на онзи дебил Волен Сидеров, или на другия дебил... онзи скатаджията... Симеонов ли беше... или нещо такова.
Всъщност няма кой знае какво значение, защото и двамата са дебили - освен това, единият дебил създаде другия дебил, а сега и двамата дебили се обвиняват взаимно и се перчат кой бил по-голям патриот от другия, а не виждат, че и двамата са от един дол дренки. Ако такива националисти и патриоти като тебе и ония двамата трябва да оправят майка България, направо жална й майка, Свилене.
Както споменах в предишния си постинг, в България за съжаление останаха само три вида хора: надупени към Турция, надупени към Русия и... емигранти.
И ти си виновен за това, Свилене.
цитирай
7. rustam - Виж сега,
11.03.2014 19:04
едно време на 5 милиона българи са им стигнали 7500 опълченци и нито един от тях не е бил чорбаджия. Ти нали си парче чорбаджия? Гледай си бизнеса и изкарай някой курс по турски език. Иначе аз съм си фен на рода си. Единият ми прадядо през 1912 е бил кавалерист край Дедеагач, другият е участник в Одринското опълчение.

То между другото е въоръжено и оборудвано изцяло за сметка на Руския Император.
цитирай
8. christof - А бе, Свилене, да те питам нещо, че ...
11.03.2014 19:12
А бе, Свилене, да те питам нещо, че чак сега го видях.

"В същото време отворковци като теб са възмущават, че щяло да има руско училище в Бургас."

Къде съм се възмущавал бе, даскале? Дори написах в прав текст, че предпочитам рашъните пред джипситата и търкишите, ама кой да чете. Или четеш като дявола евангелието май. Ти само като ми видиш ника и се насираш от злоба, нали така?
цитирай
9. christof - едно време на 5 милиона българи са им ...
11.03.2014 19:18
rustam написа:
едно време на 5 милиона българи са им стигнали 7500 опълченци и нито един от тях не е бил чорбаджия. Ти нали си парче чорбаджия? Гледай си бизнеса и изкарай някой курс по турски език. Иначе аз съм си фен на рода си. Единият ми прадядо през 1912 е бил кавалерист край Дедеагач, другият е участник в Одринското опълчение.

То между другото е въоръжено и оборудвано изцяло за сметка на Руския Император.


Ей, ама всички сте едни потомци на разни опълченци, всички сте с едни големи и велики родове... Къде съм тръгнал и аз да се сравнявам с такива като тебе, бееее! :)))
Това много ми напомня на едно предаване Сблъсък навремето. Та темата беше има ли задгробен живот и някакви там се дърлеха рано сутрин за сеира. Един от участниците беше, мисля че Иван Ласкин. Та слуша, слуша той някаква разпенявена контактьорка да му се напъва насреща и накрая изтърси:
"А бе, аз не мога да си обясня нещо. Защо всички, които вярват в преражданията, в предишните си животи са били воини, велики жреци, пълководци, мъдреци, философи и т.н. Защо никой не е бил селския идиот бе, да му еба майката?"
Но отговор не получи.
Та и твоята работа така, Свилене.
цитирай
10. анонимен - Прочетох
11.03.2014 19:26
и чак съжалих, че го извадих от "оня списък" и му се извиних.....
Защото този човек е по-опасен от доста други.
Поздрави!
цитирай
11. rustam - А,
11.03.2014 19:30
аз преди 2 години имах един постинг със снимка на прадядо ми от 1912 година в Първи кавалерийски полк в София. Снимката е надписана отзад и датирана. Правена е малко преди да отиде на фронта. Подсещаш ме, ще я пусна пак.
цитирай
12. subzero3 - хахахаха
11.03.2014 19:43
Едно кило глупости, моля без торбичка хахахахахаха
цитирай
13. christof - Свилене,
11.03.2014 19:52
кажи-речи всички имаме дядовци, дето са се били по фронтовете. Такива са били времената тогава.
цитирай
14. jeremy231 - А да видиш как е. Ами завиждаше, че сал един дебил ме е налазил. :D
11.03.2014 20:06
Как да ти кажа, за чорбаджиите и опълченците. Хипотезата не се връзва, защото единия от опълченците и гард на Столетов е бил ... средно имотен. Имало е какво да губи. Дедото в Македония и рода от там са си били направо богати. Ама и пушки и читалища. Абе, к`во съм се заобяснявал. Чолаков диагноза и съм го отсвирил отдавна, защото твърдеше, че цар Ирод е организирал гладиаторски боеве и ако няма доказателства за това, то не значи че не ги е организирал.
цитирай
15. ramone - е добре де, рустаме и хлорис
11.03.2014 21:14
а не е ли по-добре, да се опитаме да се разберем некакси с тия толко страшни турци, вместо да викаме бате си Путин да ги набие?
цитирай
16. rustam - ramone,
11.03.2014 21:30
мо е лично убеждение е, че т.н. "мирен преход", на който уж гарант било ДПС е кьорфишек. Зад паравана на тази басня леко и тихо се подготви турцизацията на помаците, сепарирането на региони в Северозапада, а следващата стъпка е Косовски сценарий в Родопите. Кажи ми как да се разберем, като работата е почти свършена, а политиците на практика ни предадоха.
цитирай
17. zlatkostanoev - А не ви ли прави впечатление, как ...
11.03.2014 21:46
А не ви ли прави впечатление, как rozzata е окупирал Първа със клонингите си? Човек като влезне в блог. бг и бива залят с окултната помия. Съжалявам, че не е по темата...
цитирай
18. ramone - ...
11.03.2014 21:57
rustam написа:
мо е лично убеждение е, че т.н. "мирен преход", на който уж гарант било ДПС е кьорфишек. Зад паравана на тази басня леко и тихо се подготви турцизацията на помаците, сепарирането на региони в Северозапада, а следващата стъпка е Косовски сценарий в Родопите. Кажи ми как да се разберем, като работата е почти свършена, а политиците на практика ни предадоха.

А, ако ти беше политик какво би направил през тия проклети двайсеикусур години с турците?
Съвсем сериозно питам. Начетох се на лозунги, декларации, възхвали и плювни и вече почвам да питам - като знаете как требва да е кажете. Може и вие да сте правите.
Питах и на друго място, по друг повод - отговори няма засега.
цитирай
19. blondinkas4uk09 - Гледам напоследък много се пише, че турците ще ни завладяват,
11.03.2014 21:58
също така се пише, че ние вече сме роби на САЩ и на ЕС. Та имам питане, как конкретно ще стане смяната на поробителите, в смисъл, САЩ и ЕС доброволно ще кажат: "Скъпи турци, ето ви ги българите, не ги искаме вече", или по някакъв друг начин ще се случи това. Обичам да съм подготвена и да зная какво да очаквам, затова питам :). По повод на г-н Любомир Чолаков искам да кажа, че преди 10-ина месеца, или по-малко, никак не бях ориентирана в този блог, защото влизах веднъж на 2 години горе долу... Та влизам аз и попадам на негов постинг, Mamma Mia, то не бяха черва вътре, не бяха изнасилвачи, не бяха садисти, мужици, татари, чеченци и... моля ти се, някаква симпатия към тези уроди се прокрадваше между редовете. Ей, Богу, онемях! След това в един постинг написах, че след като съм прочела хоръра на г-н Чолаков, отидох да повръщам, което и тук искам да потвърдя, си беше самата истина. Оттогава не отварям постинг на този човек! Направо си ме е гнус! Видя ли аватара му, разбирам как са се чувставли хората, които са срещали погледа на Джак Изкормвача! Съжалявам, ако съм груба, но съм напълно искрена (може и смешно да ви звучи).
цитирай
20. rustam - ramone,
11.03.2014 22:20
- първо не бих допуснал легитимирането и съществуването на етническа, т.е. противоконституционна партия като ДПС

- основната работа бих свършил не с турците, а с помаците, което и по същество е големият проблем днес. Българите мюсюлмани на практика бяха турцизирани( смяна на иманата с арабски, налагане на турси език и пр.) Как бих я свършил ли? На принципа разделяй и владей: осигуряване на предимства и привилегии за помаците. Целта: запазване на етническата им идентичност, без да се посяга на религията им.
цитирай
21. blackpredator - Присъединявам се,
11.03.2014 22:22
към мнението на Рустам. ДПС е абсолютно раково образувание. Докато по-рано турците, въпреки възродителния процес, смятаха страната за Родина, то ДПС, за 25 години и с помоща на малко власт, успя дя им внуши, че Тя , Родината е част от друга Татковина. Като прибавим религиозните различия, както и наглоста на тяхната върхушка, в съчетание с колаборационизма на нашите пидали, то коктейла Молотов вече е забъркан. Остава кака ти Нуланд да драсне клечката. Въпрос на време е...
цитирай
22. rustam - blondinkas4uk09
11.03.2014 22:25
ще бъде дълго за обяснение "как ще стане това точно". За по-кратко-пусни в Гугъл и прочети "Проект Регион Тракия". Това е официален проект на ЕС, гласуван в Европарламента и подписан от всички наши евродепутати.

А освен това, пример "как може да стане" е историята на Северен Кипър от 70те години на ХХ век. Тогава и Гърция, и Турция бяха членове на НАТО. Което не им попречи да воюват, а "гарантите" от Европа, по стара европейска традиция, им гледаха сеира
цитирай
23. hloris - 18.ramone
11.03.2014 22:32
Посмях се с глас на твоето предложение относно бате ни Путин:)))
Сега сериозно,защото проблема е наистина сериозен,за да не кажа по-остра дума
направо изтърван...може би ако продължават да се развиват така нещата,то ще се стигне до анклав...
Според вас нормално ли е по националната телевизия да ми се леят някакви си новини на турски език,та това направо си е жива подигравка някаква...грешка беше,че им беше позволено да образуват движение,което по-късно се трансформира в партия...
Бло,та те ни управляват,нали те са везната в парламента,без него Станишев си отива.
Имам едно комшийче,на което баба му живееше в Кърджали/тя почина/,та то ми е разправяло,че ако говориш на български там,не можеш и един хляб и едно кафе да си купиш....те са нещо като троянския кон,който сами си вкарахме,и за съжаление не виждам как може нещата да се оправят...
ще ми бъде интересно някой ако има идеи как може да се "държат под контрол",защото зад тях се знае чии интереси стоят,тези на Турция....
Даже съм и чела,че се търсят и спонсорират по-способните деца от тях,и се изпращат на запад на техни разноски да се обучават,доколко е истина....не зная.
цитирай
24. jeremy231 - Като се послъгва, трябва да се послъгва на базата на реални факти
11.03.2014 22:41
Проект Тракия е иницииран от БСП евродепутати и в частност внука на един садист и видно червено номенклатурно чадо, Кр. Премянов. Оказа се че познавал 30-40 тракийци и се е нагласил като лидер на някакво обединение на тракийските българи.
цитирай
25. christof - Съгласен съм, че ДПС отдавна тря...
11.03.2014 22:43
Съгласен съм, че ДПС отдавна трябваше да бъде забранено и обявено извън закона, но, както вече споменах, тук войната винаги е била следната: България турски вилает ли да бъде или руска губерния?
В крайна сметка се оказва, че отговорът на този въпрос зависи само от това накъде сочи съответният гъз - на Югоизток или на Изток. Явно засега Югоизточният гъз надделява над Източния, но май на Русия вече й се изчерпва търпението. Смешното е, че тази така наречена управляваща коалиция в момента е като рак и щука. Едните дупедават на Изток, другите - на Югоизток. Не че им е за първи път, де, ама тогава времената бяха други. Сега ситуацията е сложна и тежка, а политици, които да вземат правилните решения, в България просто няма.
Затова казах жална й майка на България. Дано не съм прав.
цитирай
26. анонимен - Златистия
11.03.2014 23:01
Какво ревеш, като женичка бе? Какво яд те е, че ни четат, а ти с твойте глупави стихчета не можеш да излезнеш ли? Минавам те, като малка гаричка, като си мъж ела ми тука, какво ми пишеш по-постове. Онзи олдмена и той същия, такива сте ми ясно Общество от Боклуци !!!
Общество, каквото има тук наоколо е конфузно
Гледаме гузно. Рибите за Никулден винаги нещастни
Цял живот са расли, въпреки това са малки.
Само не пей така напук на моя слух
и недей тук да отваряш тоя Гей Клуб!!!
Какъв е тоя ляв ремикс
Азис (?) кавгив
Една част от тия хора е напаст!
Оди пий Вениш. Горчиво! Ше се сетиш.
Чакаш немец да те заведе в Бремен.
цитирай
27. ramone - ...
11.03.2014 23:18
За Северен Кипър мога да говоря до утре.
Но вероятно утре :)
Сега само ще пусна няколко опорни точки:)
За Северен Кипър вината е, според мен по-голяма на гръцката общност.
Конкретната причина за нахлуването е една страшна глупост на управляващата по това време в Гърция хунта(която прави преврат тук), което пък дава повод на Турция да се намеси. Турците, твърдят че нахлуването им е законно, на основание точка от Конституцията, които им дава права на гарант по спазването на Конституцията (другите гаранти са Гърция и Великобритания). В това има резон понеже преврата е де факто и де юре е нарушение на Конституцията.
Напоследък гледам, че в Бг сте се заиграли по много подобен начин с турците, както тук преди войната.
Не знам защо сте пропуснали да отбележите (случайно наверно :) ролята на БКП с фамозния Възродителен процес.
Преди него, турците бяха вече почти напълно интегрирани. Самата Турция вече беше забравила за тях. С тая страхотна глупост Тато направо им ги джироса обратно. Ако сега имате проблеми с турците, сърдете се на свидния ни комунизъм.
За бълг. турци аз имам доста по-различни мнение. Глобализацията няма да пожали и тях - т.е. това от което най-много се оплаквате, всъщност специално с турците ви е най-големия коз.
Освен ако... освен ако ние българите не направим някои ма много голяма глупост, което напоследък много се стараем.
цитирай
28. christof - Роззов,
11.03.2014 23:49
ко стаа, майна? Пак си се превъзбудил нещо - аналните фисури ли са се обострили, що ли? Дай повече инфо.
цитирай
29. christof - А не ви ли прави впечатление, как ...
11.03.2014 23:51
zlatkostanoev написа:
А не ви ли прави впечатление, как rozzata е окупирал Първа със клонингите си? Човек като влезне в блог. бг и бива залят с окултната помия. Съжалявам, че не е по темата...

Розовото гейче и влажните очички едно и също нещо ли са?
цитирай
30. saadi - Спокойно , приятели . Никой няма да ни завладява .
11.03.2014 23:52
Като се разпалите на тема политика и като почнат да излизат в блог.бг секретните планове на Путин , тайните домогвания на Турция и хитрите интриги на американците , направо свят да ти се завие .
Рустамич даже вече се е пригласил да върви опълченец . Щото те турчулята ще нахлуят с кремъклийки и ще пуцат от някой баир край Бургас .
А Путин , ако искаше да ни завладява , сега тоя постинг и коментарите щяха да са написани на руски , а не на български .
Ние сме вече европейци . Което значи , че сме разпределена баница , че сме работна ръка и послушни потребители , собственост на големите европейски корпорации . И не се чува да роптаем особено . Даже циганите дето все се изкарват преки потомци на Осман паша , ако ги питаш тютюн в Турция ли искат да берат или ягоди в Англия - познайте кое ще изберат .
Ако някой от вас не е доволен от това положение , впряга сили , измисля начин да се измъкне на по-добро социално положение или в мечтаната от него държава и действа . Ако го мързи или няма идеи , или пък само може да плямпа , почва да се перчи по форумите и да публикува снимки на юначния си прадядо .
цитирай
31. blondinkas4uk09 - Rustam,
12.03.2014 00:12
благодаря за съвета, ще се запозная с този проект в детайли, защото повърхностно зная за него.
Hloris, съгласна съм, че ДПС ни управляват, но настоящото управление се води демократично избрано, не се водим поробени от Турция. Ще се съглася и с това, че решение за това ДПС да не управляват едва ли има, защото населението ни в бъдеще ще става все по-турско, помашко и циганско. Но понякога настъпват и неочаквани обрати, кой знае.
цитирай
32. blackpredator - Саадито,
12.03.2014 00:13
е агент на Монсанто.
Пазете се, ей и розичката ще ви каже. :))
цитирай
33. анонимен - christof
12.03.2014 00:14
В гей афери, нашия, май оплел си са.
цитирай
34. christof - saadi,
12.03.2014 00:18
най-важното е, че от дядото на Рустам разбрах, че от български чорбаджия по-гнусно нема, а който не е с Русия, не е българин. Те, от това по-голем абсурд, здраве му кажи.
Честно казано, всичко това ми идва в повече напоследък. Чак пишман станах, дето пуснах онзи постинг, предния. То и този се очертава да се превърне в пропагандна трибуна на путинки и медведи. Виждам, че и розовото педерастче се е активизирало с цялото си село клонинги - така като го гледам, бая село е. :)))
Аз много искам да знам нещо: значи, ако не беха американците, интернет нямаше да има. Чудно ми е тогава путинките и медведите къде щяха да си мерят пишките и да се зъбят на останалите.
Системата, Саади, е станала "За родину, за сталину!"
Майката си е ебало направо.
цитирай
35. tit - Блазе ви, Бекси, че сте си оправили положението!:))
12.03.2014 00:19
Добре стори и Пискова, та спусна списък с глупаци, с които да се забавлявате, докато си пиете на сянка водката... или уйскито /хай, Рамоне!/. Хеле се присъедини и Саади - та купона да е пълен!:)))
Да благодарим на Бога, Путин и Ердоган, че се сещате за нас, момчета - въпрос да зададаете, мозъка си да размърдаме. Че от мързел и простотия няма да усетим `га ще си иде България!
И с кого ще се гаврите тогаз?:Р
Къса ми се сърцето!;(
цитирай
36. christof - В гей афери, нашия, май оплел си са. ...
12.03.2014 00:21
rozzata написа:
В гей афери, нашия, май оплел си са.

Педал миризлив, що не вземеш доброволно да си разкараш ебания задник от блога ми, а, путе? Кво ше кажеш? Да вадя ли гумата, капут спукан?
цитирай
37. kostadin - christof
12.03.2014 00:45
Европодай дупета ,баба ви меца ,че ви клеца
Това е каруцарският от които език отбирате
Да Русия е във война ,свалени са над Крим два безпилотни.
Значи прочел си "тъпият " пост и си направил коментарНа тебе ,ако не ти пуснат фандък за разговор дали можеш да сглобиш нещо?
Ще видим дали на американците им стиска .
Това е кратко и просташки обяснено, за да го схванете бързо и по същество
Одете да се перете!
цитирай
38. анонимен - christof, zlatkostanoev
12.03.2014 02:07
Къде сте бе меки китки, не яжте карантиика наплетете се на плитки, ремусите хич не са ви плитки цъфнали маргаритки…
цитирай
39. vmir - 19. blondinkas4uk09,
12.03.2014 02:11
blondinkas4uk09 написа:
Видя ли аватара му, разбирам как са се чувставли хората, които са срещали погледа на Джак Изкормвача! Съжалявам, ако съм груба, но съм напълно искрена (може и смешно да ви звучи).


Не е смешно, самата истина си е. Ако вярвах в прераждането, щях да съм убеден, че този екземпляр е прероден сериен убиец. Беше писал за Грузия и Северна Осетия, ама в стил гьобелсова победоносна пропаганда, беше се възторгнал от някакъв катил, който разстрелял без да каже дума старец, че опитал нещо да се пазари... Патологичен случай, но не изолиран.
цитирай
40. saadi - Тит , стига вече с тоя списък на Пискова . То голяма драма , голямо чудо беше .
12.03.2014 02:13
Вий пък щото сте едни морални победители , думи нямам . Утре да вземете власта и Бекса ще увисне на някой клон , само защото е имал наглостта да си направи фирма , а вие сте нямали такава . Да не говорим , оня добряк Икономиста как с умиление ще ми пръсне мозъка , защото веднъж съм го бъзикнал в блог.бг .
Най-жестока съдба все пак очаква нещастните жертви на Блякпредатор , които ще бъдат принуждавани да пишат съчинения на тема : "Какво е искал да каже блогърът Блякпредатор в коментара си ... "
Кой знае и ти каква стока си , ама айде .

Костадине , самъй простоватъй , сред всички нумеролози , в темите тук се говори , че на автора му е през оная работа за Русия и през същата работа за Турция , Австралия и Фарьорските острови . Как пък един от вас не излезе в тоя сайт да напише какви са Българските интереси , как да ги защитаваме и как да спечелим Ние . Начетох се на възбудени глупаци , които се радват , че Русия се провалила , че Америка се провалила , че евреите са разкрити , че рептилите от Орион са прецакани ... И един не се сети , че каквото и да се случи или случило с въпросните руснаци , американци , африканци и марсианци - на нас гъза пак си ни остава насран и цялата тая работа не ни топли изобщо . Проумейте най-накрая , че дали утре Обама ще ритне камбаната или на някой албански селяндур овцата ще роди близнета , няма никакво значение , защото ако лично ти си прост и кух , такъв ще си си и след тези събития .
цитирай
41. karaiany - По отношение този Чолаков, Блон...
12.03.2014 03:47
По отношение този Чолаков, Блондинката е в десятката. Този е българо- руската версия на Jack the Ripper, както отвътре, така и отвън. Негови писания, предимно преводи от руски обикалят фейса в лавина от дезинформация, бълвана от сайтове със съмнителна идентичност. Целта на подобна пропаганда са предимно хората в широката основа на вългарската социaлна пирамда, т.е. най- уязвимите и най- лесно манипулируемите. Нека не забравяме, че комунистите са били винаги изкустни майстори на манипулацията.
Кристоф е прав, че по- голяма част от българската популация е c имплантиран червен чип и тo доста успешно При пенсионерите е фор лайф, при по- младите е фифти- фифти шанс за неутрализиране. Не съм съгласен, че са 70-80%, но са поне 50% според мен. Когато аз избягах по тошово време, бяха определено над 90%. Българинът е доста жилав, но не е свободомислещ. Много често това му качество се изтъква като невероятен инстинкт за оцеляване, но аз лично не съм сигурен в предимствата на хибрида, в който се е превърнал.
Свободата е най- личното и индивидуално дело. Тя не е дар. Aксиома e и няма нужда от доказване. Не можеш да бъдеш благодарен за свободата си на никого, защото тя е най- основното човешко право. Да бъдеш благодарен е най- престъпната манипулация в историята на този народ. Само роби могат да бъдат манипулирани така. Pобството е състояние на духа и никога на тялото. Tова е най- голямото препятствие на българина днес- да повярва, че е свободен. Но как да повярва, след като от векове гo плашат джуджета, които e видял като великани. Това се отнася както за Русия,или Турция, тaka и за който и да е друг.
цитирай
42. vishnichka - Добро утро на всички!:)
12.03.2014 07:54
Може ли да отправя една молба към вас?

Да поглеждате профилите на блогърите и да бъдете по-снизходителни към хора, да речем над седемдесет. Примерно, аз си представям господин добронамерен с каква педантичност стои в блог.бг и следи всичко случващо се в категория политика. С какво усърдие си води записки, копия, по постинги, дати, часове...Удивлявам се на това, служи ми за пример и никак не мога да му се разсърдя, че ме слага в някакви свои си класации, или ме припознава в този или онзи колега...
Много ви моля да си подбирате изразите към тези хора, нека им дадем правото да изразяват емоциите си, като че ли при тях заради възрастта им, наистина всякакви политически пристрастия са оправдани. Унизително е да наричаш с обидни думи човек на такава възраст и да го предизвикваш да ти отвръща със същото...
Надявам се, на техните години да имам тяхната мисъл и такъв хъс за дискусии, макар че, поради стреса на новото време, най-вероятно повечето от нас ще се напикават прави и хич няма да им е до интернет...
Нека бъдем първо хора, а после блогъри, плз! Хубав ден на всички!:)
цитирай
43. blondinkas4uk09 - Приятно е да видиш,
12.03.2014 08:16
че има и други хора, които мислят като теб :)
цитирай
44. getmans1 - За „ rustam & co“
12.03.2014 08:33
Както твоя така и моя дядо е бил там, къде Одрин, заедно с двамата си братя и може би един командир ги е командвал.
Зад твоя и моя дядо е бил и дядото на АЛИ-то /мой съсед и съученик и турчин/ само че в обоза /от някакви сантименто-хуманни причини, все пак турци срещу Турция/ и вероятно пак същия го е командвал.
А в другите войни българи и турци са били рамо до рамо, крак до крак та чак до ВСВ, и знаеш ли защо?
Защото тогава не е имало ДПС а не е имало защото не е имало просъветската БКП/БСП която да ги създаде. Истинското разделение започва когато ни посочват „естествените“ врагове на юг и югоизток, когато нас българчетата ни пращат по кашимериите по границата а турчетата с кирки и лопати по строежите.

За голямо съжаление това което НАШИТЕ ДЕДИ са градили 50-60 години, бащите ни го ЗАСРАХА за отрицателно време под давление на чужда воля.

И ако идеала на дедите ни е бил „Един нарад, Една държава, Един Цар“ то след второто ни „Освобождение“ сме „Една територия - удобна за „всякакво ползване“.
Тъжно е нали?

РазделЯнието на България е гарантирано от тези които се кланят на Североизток и другите на Югоизток, т.е. тези които ни управляват в момента с ваша помощ, техните привърженици !
цитирай
45. tit - не съм стока, Саади
12.03.2014 08:48
Айде, айде - стара жена съм :)))
Все забравям, че само вие имате моралното право да се бъзикате.:)

За едно си категорично прав - антиПутиновото кряскане и бъзикни с привържениците му издават страх. Страх от реванш!:)

Страхът е най-големия грях, Сарториум.

Не ме е страх да живея в България.
Страх ме е, че няма да устоя... Но кой ли няма страхове?!:)
цитирай
46. kostadin - Вий пък щото сте едни морални поб...
12.03.2014 10:23
saadi написа:
Вий пък щото сте едни морални победители , думи нямам . Утре да вземете власта и Бекса ще увисне на някой клон , само защото е имал наглостта да си направи фирма , а вие сте нямали такава . Да не говорим , оня добряк Икономиста как с умиление ще ми пръсне мозъка , защото веднъж съм го бъзикнал в блог.бг .
Най-жестока съдба все пак очаква нещастните жертви на Блякпредатор , които ще бъдат принуждавани да пишат съчинения на тема : "Какво е искал да каже блогърът Блякпредатор в коментара си ... "
Кой знае и ти каква стока си , ама айде .

Костадине , самъй простоватъй , сред всички нумеролози , в темите тук се говори , че на автора му е през оная работа за Русия и през същата работа за Турция , Австралия и Фарьорските острови . Как пък един от вас не излезе в тоя сайт да напише какви са Българските интереси , как да ги защитаваме и как да спечелим Ние . Начетох се на възбудени глупаци , които се радват , че Русия се провалила , че Америка се провалила , че евреите са разкрити , че рептилите от Орион са прецакани ... И един не се сети , че каквото и да се случи или случило с въпросните руснаци , американци , африканци и марсианци - на нас гъза пак си ни остава насран и цялата тая работа не ни топли изобщо . Проумейте най-накрая , че дали утре Обама ще ритне камбаната или на някой албански селяндур овцата ще роди близнета , няма никакво значение , защото ако лично ти си прост и кух , такъв ще си си и след тези събития .

Просто нищо не си разбрал.Не искам да съм нито пред нито след събитията Всеки от нас е събитие.Не се правете на някакви си защитници на българските интереси.Не сте ли отвратени от всичките политически манипулаци .Не сте ли отвратени от финансовата си робия .Нямате ли деца и внуци за които да мислите Всичките ви дразги на тема по - по най са много удобни за тези ,които цял живот викаратда давата повече от половината си живот за изпълнение натехните желания.В такъв идиотски свят ли искате да живеете.
Даже не поставям въпросителни
цитирай
47. rustam - getmans1
12.03.2014 17:01
Какви са тези "свободни съчинения" бе колега? Приказките ти са тенденциозни и вятърничави. Никакви "Алита" не е имало в обоза. Ти ходил ли си на мемориала в Одрин? Там българската армия е показана като сган от мародери, грабители и убийци.
цитирай
48. rustam - Жорка,
12.03.2014 17:03
днеска да не си в "реанимация"? пропускаш да напишеш яростен памфлет срещу лошите "московци".
цитирай
49. getmans1 - А, Ваша Милост какво очаква, хляб и сол?
12.03.2014 20:45
rustam написа:
Какви са тези "свободни съчинения" бе колега? Приказките ти са тенденциозни и вятърничави. Никакви "Алита" не е имало в обоза. Ти ходил ли си на мемориала в Одрин? Там българската армия е показана като сган от мародери, грабители и убийци.


В момента се чудя как да се обръщам към Ваша Милост, не за друго ами за да не обидя някоя „категория“ хора, не учи историята от Мемориалите а прочети „ Списък на загиналите в Балканската война“ в Гугъл а даже в някои села има и паметни плочи на загиналите във войните. Учител бил !!!
цитирай
50. zarenkow - Много се учудвам ,
21.05.2014 00:23
когато русофил наричат комунистофила. Ами нямат нищо общо. Комунистофила е русофоб, защото да тласкаш някого непрестанно към пропаст или да аплодираш насочването към пропаст си е фоб. Има и още нещо не може да си фил за някой и фоб за друг. Трябва да си тотално изтрещял и бъркан за да си например русофил и едновременно англофоб. Според мен да си фил е философия, да си фоб е диагноза.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: christof
Категория: Забавление
Прочетен: 792711
Постинги: 130
Коментари: 2502
Гласове: 3898
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031